maanantai 8. helmikuuta 2010

Watch this!

Hallo!
Täällä naputtelee hyvin heikossa hapessa oleva neito. Tulin juuri autoineni Jasulta jossa hommasimme tätä : http://beat-of-love.blogspot.com/ eli Ninna&jjasmi blogia.
Eli uusi osoite Ninnan seuraamiseen!!!! (anteeksi ihan karmea väri mutta piti herättää huomiota..)

Olen itse ilmeisesti nyt flunssassa ja lämpöä pitää päällä joten menen nyt heti nukkumaan. Huomenna koetamme yhdessä saada blogin kuntoon muutenkin kun tuohon julkaisukuntoon. Blogilistale lisäillään mahdollisimman pian (ehkä jo tänään) ja jos vaan neidot siellä ruudun toisella puolella suinkin jaksaisivat klikata itsensä uuteen osoitteeseen niin I love you :)
Mie jatkan sekalaisesti kirjoittelua molemmissa osoitteissa, mutta uskoisin tämän puolen pysyvän nyt hiljaisena ja tarkoitus olisi siirtyä kokonaan tuonne B.o.L.:n puolelle :)


Jos on jotain mielipidettä muutoksesta (esim jos ette halua että vaihdan osoitetta eli koette sen tyh äksi ideaksi) kommentoikaa toki. Voin kyllä pysyä tälläkin puolella koska tykkään niin hirveästi tästä postailusta :)

Tänään vaatetin Jasulla itseni päivän ajatuspaitanani 'I<3my boyfriend'. Nyt kun on lämpöä ja aivan järjettömän paha olo, en haluaisi muuta kuin käpertyä kullan kainaloon mutta kulta on Mikkelissä.. :'/

No joo mie meen nukkuu palaillaan huomenissa toivottavasti uudessa osoitteessa :)

4 kommenttia:

paulina kirjoitti...

UUUUUU! Suosikkeihin meni!

Ninna kirjoitti...

Jeee! Kiitos paulina ;)

elna kirjoitti...

hii, kiitos kommentista! ja kiitos ilmoituksesta, lueskelen kyllä sun juttuja mielelläni ihan mistä blogista vaan :)

Frasquillote kirjoitti...

¡¡Guapa!!
¡¡Ole las mujeres bonitas y graciosas!!
Eres un encanto de niña.
Saludos españoles, desde la calidez del invierno de Málaga (Spain).